Termékek Menü

Állateledel konzerv KITEKAT macskáknak marhahússal 400g

Ár:
320 Ft + ÁFA ( 407 Ft )
Cikkszám: 29.00026
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:konzerv

Leírás és Paraméterek

Jellemzők:

Teljes értékű és kiegyensúlyozott macskaeledel felnőtt macskáknak, Kitekat konzerves macskatáp nagyobb, gazdaságosabb kiszerelésben, A macskájának szükséges minden alapvető tápanyagot tartalmaz, Natural Vitality formula, természetes életerő összetevőkből álló, csupa nedves macskaétel

Termék információk:

Teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel nagyobb konzerves kivitelben, hogy a nagyobb étkű macskák elvárásainak is meg tudjon felelni. A Natural Vitality formula - természetes életerő összetevőkkel biztosítja az egész napos kalandos életvitelhez szükséges összes tápanyagot és vitamint.

Márka információk:

A Natural Vitality formula Kitekat, természetes életerő összetevőkből álló Kitekat macskaeledel kielégíti macskája minden szükségletét az egész napos kalandozáshoz.

Teljes értékű állateledel felnőtt macskák számára.

Összetevők:

Hús és állati származékok (ebből 4% marhahús a falatokban), Válogatott gabonafélék, Növényi fehérje kivonatok, Ásványi anyagok, Különféle cukrok.

Etetési útmutató:
Az etetési mennyiség kialakításakor vegye figyelembe macskája aktivitási szintjét és testfelépítését. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kisállata számára.