Termékek Menü

Etikett AVERY 3426 105x70 mm fehér univerzális 800 címke/doboz 100 ív/doboz

Ár:
9.890 Ft + ÁFA ( 12.560 Ft )
Cikkszám: 01.02435
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 125,60 Ft/ív
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

Az Avery Zweckform 3426 cikkszámú címkéi A4 formátumú íveken, 105x70 mm méretben tökéletesen alkalmasak például jóváhagyásokhoz és nyomtatványok megcímkézéséhez (800 címke/doboz).

Az innovatív ultragrip technológiának köszönhetően a lapadagolás a nyomtatóban rendkívül pontos, a nyomtatás elakadásmentes. A QCT biztonsági lapszél megakadályozza, hogy a nyomtatóba ragasztó-maradvány kerülhessen. Az elakadásmentes nyomtatás lézer nyomtatókkal a TÜV Süd által ellenőrzött és garantált.

Extra erős tapadás: a címkék meggyőző erővel tapadnak papírra, kartonra, üvegre és műanyagra egyaránt. Tökéletes pl. borítékokra, csomagokra, iratrendezőkre vagy fóliákra. Az univerzális etikettek minden igényt kielégítőek, tűéles képeket, kiváló toner tapadást és elkenődésmentes felületet biztosítanak. Környezetbarát, FSC® minősítésű és klórmentes eljárással fehérített.

Tervezze meg és nyomtassa ki címkéit gyorsan és egyszerűen - ingyenes szoftverünkért és sablonjainkért látogasson el a https://www.avery.hu/szoftver/avery-design-print weboldalra vagy használja a Microsoft® Office csomagokba beépített sablonjainkat!

Optimalizált minőség tintasugaras, lézer és színes lézer nyomtatókhoz, fénymásolókhoz.

Hasonló termékek